088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding – Tour door Alkmaar

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding – Tour door Alkmaar

Actief Events nodigt u uit voor een Rondleiding of Tour met gids door Alkmaar, met haar oude binnenstad met oude klinkerstraatjes, winkels en terrassen.

Rij over de A9 richting het noorden en komt vanzelf uit bij Alkmaar, kan niet missen!

U ziet dan tevens het imposante Stadion van profvoetbalclub AZ, waar trainer Dick Advocaat de scepter zwaait.

Actief Events nodigt u uit voor een Rondleiding of Tour door Alkmaar, met haar eeuwenoude binnenstad met volop oude klinkerstraatjes, winkels en terrassen.

Maar Alkmaar is natuurlijk ook wereldwijd bekend om haar wekelijkse kaasmarkt op vrijdag! Deze eeuwenoude traditie wordt gehouden op het Waagplein, waar ook het oorspronkelijk al uit de veertiende eeuw stammende Waaggebouw staat. De kaasmarkt is uniek in de wereld en een geweldig spektakel om bij te wonen!

Het Waagplein ligt in het hartje van de stad Alkmaar. Wandel mee door de oude binnenstad, over klinkerstraatjes, door smalle steegjes en oude grachtjes. Luister naar de verhalen en anekdotes die de Actief Events gids vertelt over de oude gebouwen, de statige buurten en de door de dames van plezier bewoonde Achterdam.

Overigens bevindt zich in de smalle straatjes van de binnenstad van Alkmaar ook één van de allereerste Albert Hein winkeltjes; de naam staat zelfs nog op de gevel!

Bekijk de Molen van Piet aan de Oude Singel of de stenen visbanken aan de Vismarkt. Alkmaar telt meer dan 400 monumenten! En uw gids kent ze allemaal!

Ontdek Alkmaar met Actief Events wandelend, per fiets of zelfs per step!

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan