Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Raften – Coast Rafting bij het Strand

Details over dit uitje

Actief Events neemt u graag mee naar de snelstromende rivieren van Nederland om daar met een opblaasbare boot (raften) een spectaculair parcours af te leggen. Maar helaas….ons land beschikt jammer genoeg niet over echt snelstromende rivieren…!

Maar zoals u wellicht weet, komen de jongens en meisjes van Actief Events oorspronkelijk grotendeels uit het Hollands kustgebied en waar zijn er nou mooiere golven dan in de branding van de Noordzee?
Het kustgebied biedt dan ook de mogelijkheid om met Actief Events fantastisch spectaculair te gaan Coast Raften, onder begeleiding van een professionele instructeur!

Coast Raften draait volledig op lef, doorzettingsvermogen, techniek, inzicht en team spirit. De rafts hebben geen motor en geen roer, alles gaat met de peddels. Bepaal je koers door de branding; er vol tegenin of subtiel schuin er door? Loods jij jouw team als eerste door de schuimende Noordzee branding en ga jij als eerste over de eindstreep?

Trek je wetsuit aan, zwemvest er overheen, zet je helm op en ga het gevecht aan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Materiaal

Prijs:

10 - 14 personen: € 44,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen: € 42,50 p.p. excl. BTW

Raften is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events!

Dit groepsuitje is mogelijk in Wijk aan Zee en IJmuiden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan