Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Dinerspel in Amsterdam

Details over dit uitje

Denk aan een gezellig restaurant waar de chef-kok tenminste een opleiding heeft genoten, doe daar een lekker wijntje onder vrienden of collega’s bij, zet een eloquente quizmaster voor het gezelschap, doe een aantal feestelijke en zeer actuele quizronden tussen de gerechten door…Welkom bij het PubQuiz Dinerspel, een avondvullende quiz voor spelletjesfanaten, muziekliefhebbers, RTL Boulevard kijkers, sportgekken, ‘celebrity-watchers’ en iedereen die van gezelligheid houdt. Wij nemen jullie mee naar een fantastische locatie voor de meest ludieke, de meest originele ULTIEME quizzzzz…

Geniet van een eersteklas 3-gangen diner en speel ondertussen de quiz. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, de dames tegen de heren of de ene bedrijfsafdeling tegen de andere, jullie mogen het zeggen. Samen met je teamleden ga je strijden om de felbegeerde hoofdprijs van deze avond (is natuurlijk nog een verrassing).

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ communiceer je met elkaar in lichaamstaal. Hoe dan ook, de lach tijdens deze quiz is goed verzekerd! Veel plezier!

DE PUBQUIZ COMBINEREN MET EEN UITGEBREIDE LUNCH? DAT KAN ZO GEREGELD WORDEN!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Teambuilding tip!

Dit groepsuitje wordt standaard georganiseerd met stress verlagende lachsalvo's en waanzinnige teambuilding. Bijzonder geschikt voor iedereen die van 'high-fives' houdt!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan