Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz à GoGo in Volendam

Details over dit uitje

Actief Events is gek op Noord-Holland. Geen wonder, want zowel van de directie als van vrijwel het gehele personeel liggen de roots in deze gezellige kustprovincie. Mede om die reden wordt het leeuwendeel van alle Actief Events events op de mooiste plekjes in Noord-Holland georganiseerd. Deze pittige, maar o zo spannende Popquiz A-GoGo bijvoorbeeld wordt door Actief Events op een gezellige locatie in het knusse Volendam gehouden.

Hoe popbewust bent u?

Hoe heten de bandleden van The Rolling Stones? Hoe gaat de Macarena? Wat deed Pink voordat ze solozangeres werd? Zing de eerste 2 regels van November Rain van Guns ’n Roses. Hoe heet de eerste hit van Beyoncé?

Ja, dat valt niet mee hè? En dan zijn deze vragen nog relatief eenvoudig… wacht maar es af!

Actief Events frist uw popkennis op met deze Popquiz A-GoGo in het hart van Volendam!

Wij kunnen het ons zomaar voorstellen dat u misschien best wel even moet blokken om uw parate muziekkennis met betrekking tot 40 jaar Top 40 op een acceptabel niveau te brengen. En da’s waarschijnlijk nog het gemakkelijkste onderdeel van deze pop quiz!

Wij adviseren namelijk ook om uw zangstem te trainen en daarbij is het misschien raadzaam om ook nog even de meest populaire danspassen van de afgelopen decennia uit uw hoofd te leren!

Uw gastheer en quizmaster is namelijk een gedreven professional op het gebied van hit-historie! Als hij het niet weet, bestaat het eenvoudigweg niet! En het leuke is dat hij ook een beetje van u verwacht dat u beslagen ten ijs komt! Dus maak uw borst maar nat!

Haha, het is allemaal niet zo heftig als wij u willen doen geloven hoor! U zult zien dat er meer is blijven hangen van alle popgeschiedenis dan u zelf denkt!

Daar komt nog bij dat Actief Events de vragen kan aanpassen aan uw wensen. Dat geldt dan natuurlijk niet voor de moeilijkheidsgraad, maar wel voor bepaalde muziekthema’s of –periodes. Denk hierbij aan Soulmuziek, Punkrock en periodes als de Sixties, Seventies, Eighties of Nineties.

Maar ook bijvoorbeeld muziek uit het oprichtingsjaar van uw bedrijf of het geboortejaar van het feestvarken kan als thema voor deze spannende quiz dienen.

Of de pophistorie van Volendam..!

U vraagt en wij draaien!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan