088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz à GoGo in Hoorn

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Popquiz à GoGo in Hoorn

Actief Events is gek op Noord-Holland. Geen wonder, want zowel van de directie als van vrijwel het gehele personeel liggen de roots in deze gezellige kustprovincie. Mede om die reden wordt het leeuwendeel van alle Actief Events events op de mooiste plekjes in Noord-Holland georganiseerd. Deze pittige, maar o zo spannende Popquiz A-GoGo bijvoorbeeld wordt door Actief Events op een gezellige locatie in het knusse Hoorn gehouden.

Hoe popbewust bent u?

Hoe heten de bandleden van The Rolling Stones? Hoe gaat de Macarena? Wat deed Pink voordat ze solozangeres werd? Zing de eerste 2 regels van November Rain van Guns ’n Roses. Hoe heet de eerste hit van Beyoncé?

Ja, dat valt niet mee hè? En dan zijn deze vragen nog relatief eenvoudig…wacht maar es af!

Actief Events frist uw popkennis op met deze Popquiz A-GoGo in het hart van Hoorn!

Wij kunnen het ons zomaar voorstellen dat u misschien best wel even moet blokken om uw parate muziekkennis met betrekking tot 40 jaar Top 40 op een acceptabel niveau te brengen. En da’s waarschijnlijk nog het gemakkelijkste onderdeel van deze Hoornse pop quiz!

Wij adviseren namelijk ook om uw zangstem te trainen en daarbij is het misschien raadzaam om ook nog even de meest populaire danspassen van de afgelopen decennia uit uw hoofd te leren!

Uw gastheer en quizmaster is namelijk een gedreven professional op het gebied van hit-historie! Als hij het niet weet, bestaat het eenvoudigweg niet! En het leuke is dat hij ook een beetje van u verwacht dat u beslagen ten ijs komt! Dus maak uw borst maar nat!

Haha, het is allemaal niet zo heftig als wij u willen doen geloven hoor! U zult zien dat er meer is blijven hangen van alle popgeschiedenis dan u zelf denkt!

Daar komt nog bij dat Actief Events de vragen kan aanpassen aan uw wensen. Dat geldt dan natuurlijk niet voor de moeilijkheidsgraad, maar wel voor bepaalde muziekthema’s of –periodes. Denk hierbij aan Soulmuziek, Punkrock en periodes als de Sixties, Seventies, Eighties of Nineties.

Maar ook bijvoorbeeld muziek uit het oprichtingsjaar van uw bedrijf of het geboortejaar van het feestvarken kan als thema voor deze spannende quiz dienen.

Of de pophistorie van Hoorn..!

U vraagt en wij draaien!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan