Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeren (pokerworkshop) in Alkmaar

Details over dit uitje

Met behulp van Actief Events' Pokerworkshop met professionele instructeur leert u in Alkmaar in drie uur alle ins en outs van het pokerspel.

U hebt het vast allemaal wel eens op tv gezien; een aantal strak voor zich uit kijkende pokerspelers, die allemaal proberen hun 'hand' niet te overspelen en zich door een ander niet in de kaart te laten kijken.

Gezeten aan een originele pokertafel maakt u kennis met het Pokerspel en het bijbehorende jargon, van Royal Flush en Add-on tot aan de Winner’s Circle. Tevens wordt u geleerd om te gaan met verschillende tactieken en strategieën.

Aan het einde van de instructie neemt u deel aan een onderling toernooi en zult u moeten laten blijken of u de regels, de termen en uw pokerface onder de knie heeft.

De pokerworkshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden!

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Gebruik van exclusieve professionele pokertafel
  • Gebruik van professionele poker chips
  • Gebruik van professionele playing cards
  • Speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan