Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Old Scheveningen Speurtocht

Details over dit uitje

Een heerlijke nostalgische puzzeltocht organiseren met familie of vrienden? In Scheveningen organiseert Actief Events diverse uitdagende puzzel- en speurtochten voor jong en oud! Een groepsuitje dus waar de geschiedenis tastbaar wordt gemaakt en waar enige competitie aan vastzit!

In teams van 5 tot 8 personen lopen jullie met een oude stadskaart door Scheveningen en zullen jullie als team een aantal vraagstukken moeten zien op te lossen. Vaak zijn die van historische of cultuurhistorische aard! Misschien een aanrader, voordat jullie aan de puzzeltocht beginnen nog even de Wikipedia-pagina over Scheveningen erbij pakken zodat je goed bent voorbereid!

Uiteraard moet binnen de gestelde tijd de puzzeltocht zijn volbracht en komt iedereen weer bij elkaar op een gezellige locatie. Het beste team wordt even gehuldigd en krijgt een prachtige prijs uitgereikt. Nooit zullen jullie Scheveningen op dezelfde manier bekijken!

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Actief Events, ook voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan