Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Misdadig Amsterdam – GPS Speurtocht

Details over dit uitje

Ontdek beruchte mensen als Pistolen Paultje, Willem Holleeder, Klaas Bruinsma. Doe 'Misdadig Amsterdam', de GPS Speurtocht van Actief Events.

Waarom kozen deze gangsters nou juist Amsterdam als plaats van hun duistere werkzaamheden?

Actief Events laat het u ervaren met deze spannende GPS-speurtocht per fiets in misdadig Amsterdam! Deze veelzijdige tour is voor iedereen spannend leuk!

Met behulp van geavanceerde GPS-apparatuur moet u uw weg vinden in het donkerste van Amsterdam. U ziet de prachtigste verborgen plekjes van de stad, waar de meest criminele gebeurtenissen hebben plaatsgevonden.

Aan de hand van een aantal niet eenvoudige foto-opdrachten, cryptische verborgen aanwijzingen, spectaculaire vragen en opdrachten en allerlei raadsels en puzzels komt u achter de duistere kanten van misdadig Amsterdam.

Fiets zo snel mogelijk met uw team door deze criminele stad, los alle vraagstukken op en voer de opdrachten uit en win deze crimineel leuke Actief Events Misdadig Amsterdam speurtocht!

Enne… let wel goed op tijdens de speurtocht, want deze stad is niet zo veilig als u denkt!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Fiets
  • GPS
  • Prijsuitreiking

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan