Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Magic Dinnershow in Hoorn

Details over dit uitje

Actief Events nodigt u uit voor een Magic Dinnershow bij een speciaal voor u geselecteerd toprestaurant in Hoorn, om te genieten van een heerlijk menu en tegelijkertijd deel te nemen aan een magische tovershow bij u aan tafel!

Er gebeuren werkelijk wonderen in de keuken, waar de heerlijkste culinaire hoogstandjes worden bereid. Maar ook zult u versteld staan van de sterke staaltjes magie en comedy die zich aan uw tafel zullen afspelen en waarbij u als onze gast actief zal worden betrokken!

Speciaal voor deze avond hebben wij een goochelaar / tovenaar / stand-up comedian van wereldfaam voor u geëngageerd. Terwijl u zit te genieten van alle culinaire heerlijkheden, zult u van de ene verbazing in de andere vallen en zult u uw ogen niet kunnen geloven, terwijl u er toch met uw neus bovenop zit!

De impact van de tijdens dit bijzondere diner vertoonde magie zal gigantisch zijn; momenten van verstandsverbijstering worden voortdurend afgewisseld door lachsalvo's.

Ons advies; probeer het maar niet allemaal te doorzien, maar geniet!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan