Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegenspeurtocht in Hoorn

Details over dit uitje

Wandel door Hoorn, los een aantal leuke, maar lastige vraagstukken op en drink een borrel met de 'locals': deze Kroegenspeurtocht dit is dé manier om de stad te leren kennen!

Ga mee met Actief Events op Puzzelkroegentocht in Hoorn en vind aan de hand van een aantal pittige vragen en opdrachten uw weg door het prachtige Hoorn. Als u de juiste oplossingen en antwoorden vindt, wordt u de weg gewezen naar een aantal gezellige Hoornse kroegen. Hier kunt u een borrel drinken en tevens een heleboel leuke en interessante informatie van kroegeigenaren en klanten.

Op deze wijze komt u op de leukste plekjes van de stad, wandelt u langs de gezelligste grachtjes en over de oudste pleintjes van Hoorn. Ontdek de mooie èn de gezellige kanten van misschien wel de leukste stad van Noord Holland.

Enne…toch liever een van de ervaren Actief Events gidsen mee? U zegt het maar; alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • 4 drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Enthousiaste begeleiding

De spelprogramma's van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events “treasure hunts” can also be held in the English language)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan