Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Alkmaar Dinner Tablet Game

Details over dit uitje

Een groepsuitje organiseren waar de actie vanaf druipt en tussendoor ook nog even lekker uitgebreid dineren? De collega’s eens testen op teamwork en doorzettingsvermogen? Wij dagen jullie uit om jullie eigen kolonie te bouwen. Deze City Game gaat om het vinden en veroveren van grondstoffen om die kolonie te bouwen. Net zoals het gelijknamige bordspel dus maar net even uitdagender. Op diverse plekken in de stad zijn ze verborgen en het is aan jullie om ze binnen de gestelde tijd te vinden.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, krijg je de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in de stad te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

De gebieden waar de meeste grondstoffen te halen zijn moeten uiteraard als eerste toegeëigend worden. Maar hoe kom je daar het snelst bij, hoe verdeel je je team en waar moeten alle kolonisten naartoe? Tijd dus om de ‘teambuildingskills’ de vrije ruimte te geven. Ondertussen zullen jullie ook een aantal foto-opdrachten moeten uitvoeren zodat wij kunnen zien waar jullie team allemaal geweest is.

Na afloop komt iedereen bij elkaar in het laatste restaurant voor een heerlijk dessert en de prijsuitreiking voor het beste kolonistenteam. Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Diner voorgerecht / speluitleg
19.00 - 20.00 De Kolonisten deel 1
20.00 - 21.00 Diner hoofdgerecht
21.00 - 22.00 De Kolonisten deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets voor elk kolonistenteam
  • Enthousiaste begeleiding
  • Voortreffelijk diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Uitgebreid lunchen? De Kolonisten Tablet City Game is uiteraard ook te combineren met een uitgebreide lunch in verschillende restaurants. Informeer naar de mogelijkheden.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan