088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jopen Bierproeverij in Haarlem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Jopen Bierproeverij in Haarlem

Het ambachtelijk gebrouwen Haarlemse Jopen-bier leent zich uitstekend voor een bierproeverij! Met Actief Events' Jopen Bierproeverij op locatie in Haarlem.

U heeft keus tussen drie speciale arrangementen waar de smaak en de productie van diverse biertjes uitgebreid onder de loep worden genomen.

Alcoholpromillage, gisting, afdronk worden onder leiding van een echte bierexpert voorzien van professioneel commentaar en een proost! Wat dacht u van Jopen extra stout?

De echte bierdrinker komt tijdens deze proeverij geheel tot leven. Het wordt helemaal gezellig als uw familie of vrienden ook een slokje meedrinken natuurlijk!

Voor de echte lekkerbekken hebben wij in ons uitgebreide arrangement ook nog een kaasproeverij meegenomen! Zo kunt u genieten van een stukje kaas om de biersmaak te neutraliseren.

Geniet van onze bierproeverij en kies het arrangement dat het beste bij u past! Proost!

Arrangement 1 € 16,50 p.p.

• Ontvangst in de Pastorie van de Jopenkerk
• Presentatie (historie Jopenkerk, Haarlem als brouwstad, Jopen toen en nu, het brouwproces en de bieren)
• Als afsluiting ontvangt iedereen een Jopenpresentje en een vol glas Jopen bier naar keuze.
• Vanaf 10 personen

Arrangement 2 € 25,- p.p.

• Ontvangst in de Pastorie van de Jopenkerk
• Presentatie (historie Jopenkerk, Haarlem als brouwstad, Jopen toen en nu, het brouwproces en de bieren)
• Bierproeverij bestaande uit 3 proefglaasjes Jopenbier
• Als afsluiting krijgt iedereen een Jopenpresentje en een vol glas Jopen bier naar keuze
• Vanaf 10 personen

Locatie:

Centrum Haarlem

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan