Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Winter Editie in Amsterdam

Details over dit uitje

Kom de knotsgekke quiz ‘Ik hou van Holland Winter Editie’ van Actief Events spelen in Amsterdam en lekker eten terwijl het buiten sneeuwt en stormt.

Wij nemen u mee naar hartje Amsterdam en organiseren de leukste quiz van Nederland. Inclusief snert, stamppot en stoofpeertjes!

Doe mee met de Ik hou van Holland Winter dinerquiz van Actief Events in Amsterdam en laat u verrassen door de vele bijzondere vragen op het gebied van muziek en entertainment.

Welke Jan heeft een nieuwe vriendin en welke professionele schaatser heeft ooit een extra rondje geschaatst terwijl de wedstrijd allang over was? Onze quizmaster heeft een serie humoristische, grappige en buikschuddende grappen voor u in petto! Maar niet gaan lachen als u net een hap snert naar binnen werkt natuurlijk.

Onze ‘Ik hou van Holland Diner Winter Dinerquiz’ is ideaal voor gezelschappen die tijdens de wintermaanden er eens helemaal uit willen. Perfect voor familiehappenings en vriendenreünies! Alvast heel veel plezier!

Inclusief:

– Acteur: quizmaster (als typetje)
– Uitgebreid 3-gangen snert-stamppot-stoofpeertjes diner
– Leuke prijs voor het winnende team
– Locatie naar keus

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan