Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

I Love Holland Quiz in Alkmaar

Details over dit uitje

De spectaculaire I Love Holland Quiz van Actief Events in Alkmaar kan door iedereen worden gespeeld, jong en oud, kleine en grote groepen.

Onze quizmaster gaat u vragen stellen over de Nederlandse taal, onze eigen muziekhistorie en natuurlijk ook over de algemene geschiedenis van ons kikkerlandje.

Alles komt aan bod. En wat te denken van de verschillende geluidsfragmenten waarvan u de uitvoerende artiest zal moeten raden?

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en het winnende team krijgt uiteindelijke onze eigen 'I Love Holland' hoofdprijs. Met onze quizmaster, tevens jurylid, zal niet worden gedelibereerd op straffe van diskwalificatie! Bent u een beetje thuis in de geschiedenis van uw vaderland?

Misschien moet u zich eens op de proef laten stellen om uiteindelijk met onze fantastische prijs naar huis te gaan! Voor het familie-uitje of personeelsfeest, deze quiz is altijd goed voor een hilarische middag!

De quiz wordt gespeeld op locatie in de Alkmaarse binnenstad zodat u na afloop nog even kan gaan stappen!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Alkmaar

Tip:

Bij Actief Events kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke een workshop? Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan