Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit

Ik Hou van de Kerst Quiz in Alkmaar

Details over dit uitje
Ik Hou van de Kerst Quiz in Alkmaar

De ‘Ik Hou van de Kerst quiz’ van Actief Events staat garant voor twee uur dolle pret in Alkmaar, een Kerst Edition gebaseerd op het razend populaire ‘I Love Holland’. Of je nu met vrienden of familie een gezellige middag of avond wilt hebben, wij zorgen ervoor dat u zich geen moment zult vervelen. ‘Christmas is in the air’!

Dit keer gaan we geen BN’ers raden en ook liedjes van Herman van Veen en Rob de Nijs zult u niet voorbij horen komen. Tijdens ‘Ik hou van de Kerst’ staat alles in het teken van de Kerst. Kent u alle kerstfeitjes en de Nederlandstalige en Internationale kersthits? Aan het einde van het spelprogramma bent u een ware kerstkenner!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in strijdende teams, waarvan er eentje naar huis gaat met de hoofdprijs. Winnen is leuk, maar meedoen is natuurlijk nog veel belangrijker. Wij zorgen ervoor dat u helemaal in de kerststemming komt! Ho, ho, ho…..

Inclusief:

– Quizmaster
– Rad
– Kerstattributen
– Prijs voor het winnende team
– Locatie hartje Alkmaar
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 – 20 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
20 – >   personen € 25,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Bij Actief Events kunt u dit spel uitstekend combineren met andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop. Een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Niets is onmogelijk!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan