Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

I Love Holland Lunch in Bloemendaal aan Zee

Details over dit uitje

Het populaire programma op tv kunt u ook zelf spelen! Bij Actief Events, aan het kustgebied van Bloemendaal aan Zee, hebben wij het feestelijke decor al klaar staan. Meerdere teams spelen om de felbegeerde hoofdprijs en beantwoorden de leukste vragen over BN-ers en het gedrag van de doorsnee artiest die het te hoog in zijn of haar bol heeft. Afgewisseld met hits, muziekfragmenten en de spontane ingevingen van onze quizmasters!

Het lijkt wel carnaval. Na een halfuurtje begint iemand spontaan de polonaise. De hoedjes worden opgezet en het feest kan beginnen. Natuurlijk moet er nog wel even gestreden worden om de unieke hoofdprijs! Dolle pret, de leukste muziek en de spontane ingevingen van onze pientere quizmasters zorgen voor een feestelijke middag!

Ondertussen smult u van een uitstekende lunch vol verse ingrediënten. De teams gaan de strijd aan om de ‘I Love Holland’ hoofdprijs te bemachtigen. U heeft er de kracht niet meer voor? Tuurlijk wel, nog even door feesten en dooreten totdat u niet meer kunt….veel plezier!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Een overheerlijke lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie aan de kust
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan