Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hunted Tablet Game in Egmond aan Zee

Details over dit uitje

Vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje organiseren met een forse dosis adrenaline, een beetje spanning? De Hunted Tablet Game draait om jagers en prooien, om een criminele bende die net uit de gevangenis is ontsnapt en een arrestatieteam (de jagers) dat ze moet zien te vinden. Speel samen met je vrienden in je eigen actiefilm en ontdek wie van jullie ‘dubieuze talenten’ heeft!

Jullie gezelschap wordt in teams opgesplitst voordat jullie de strijd met elkaar aangaan. Elk team, van 3 tot 5 spelers, wordt voorzien van een GPS tablet, waarop u een plattegrond, de kluizen en de personages ziet. De jagers zetten alles op alles om de criminelen op te sporen.

De prooien dienen uit handen van de jagers te blijven en tegelijkertijd zoveel mogelijk kluizen te kraken. Wanneer ze een kluis kraken gaat het alarm echter af en wordt hun positie gedeeld. Wegwezen! Het wordt een bloedstollend kat-en-muisspel.

Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag. Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars bekendgemaakt. Niet is zeker tot het einde!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje na afloop
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Wil je ook nog lekker dineren of lunchen voor, na, of tijdens het spel?

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Informeer naar de mogelijkheden!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan