Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea Tour in Volendam

Details over dit uitje

Deze leuke rondleiding en High Tea van Actief Events brengt u naar het roemruchte Volendam, waar de klanken van bekende zangers en zangeressen vandaan komen. U wordt natuurlijk eerst verwelkomd door uw professionele gids. Onder het genot van een kopje koffie zal hij of zij u vertellen hoe de rest van deze rondleiding eruit gaat zien.

Niet alleen laten we u de bekende monumenten en de vissershaven zien, uw gids vertelt u ook over de historie van dit pittoreske dorp. Historische anekdotes en interessante verhalen worden tijdens dit uitje afgewisseld met een kijkje bij leuke winkeltjes vol echte Volendamse kledendracht en ambachtelijke producten.
Na een rondleiding van anderhalf uur leggen we aan bij een gezellig café-restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei lekkers op u staat te wachten. Het is een welkome afwisseling tijdens deze High Tour Volendam.

Dit arrangement is uitstekend geschikt voor elk gezelschap dat wilt genieten van het beste dat Actief Events te bieden heeft. U voelt zich gelijk een toerist in eigen land. Onze lange ervaring met het organiseren van rondleidingen maakt van uw High Tea Tour in Volendam een echte belevenis.

Veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Koffie met gebak
12.30 - 14.00 Tour door de stad
14.00 - 16.00 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Professionele gids tijdens de tour (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan