Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea Tour in Hoorn

Details over dit uitje

Groepsuitje, bedrijfsuitje of wilt een dagje weg met vrienden of familie? Bij Actief Events boekt u zo een unieke rondleiding door Hoorn in combinatie met een heerlijke High-Tea. Onder begeleiding van een enthousiaste stadsgids bezoekt u alle bekende monumenten van deze stad. Natuurlijk wordt u op deze dag allereerst verwelkomd met een overheerlijk gebakje en een kopje koffie!

Deze stadswandeling brengt u allereerst door het centrum van deze monumentale Noord-Hollandse stad. Het is de thuisbasis van het Westfries museum, de Hoofdtoren en het was de zetel van de voormalige Verenigde Oost-Indische Compagnie. Onze gids vertelt u er alles over. Niet alleen laten we u bekende straten en pleinen zien, maar vertellen we u ook alles over de interessante historie van Hoorn.

Na een rondleiding van anderhalf uur legt u aan bij een restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei lekkers op het menu staat. Uitgebreid 'High Tea-en' en de stad bekijken, dat is het recept voor een heerlijk ontspannen middag in het oergezellige en altijd pittoreske Hoorn. Dit arrangement is uitstekend geschikt voor elk gezelschap dat wilt genieten van het beste dat Actief Events te bieden heeft. Onze uitgebreide ervaring met het organiseren van rondleidingen maakt van deze High Tea-rondleiding een ware belevenis.

Veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Koffie met gebak
12.30 - 14.00 Rondleiding door de stad
14.00 - 16.00 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Professionele gids tijdens de rondleiding (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan