Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea Tour in Haarlem

Details over dit uitje

Op zoek naar een ontspannen uitje in Noord-Holland? Wat dacht u van een High Tea Tour met gids van Actief Events in de gezellige binnenstad van Haarlem.

Tijdens deze High Tea Tour in Haarlem zullen we u het mooiste dat deze stad te bieden heeft aan u laten zien en komt u alles te weten over het monumentale decor!

Na een rondleiding van anderhalf uur leggen we aan bij een restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei lekkers op u staat te wachten. Deze High Tea is niet alleen een culinair hoogtepunt maar tevens een lust voor het oog.

Uitgebreid 'High Tea-en' en de omgeving van de Grote Markt van Haarlem bekijken, dat is het recept voor een heerlijk ontspannen middag in een stad die u zelf uitkiest.

Dit arrangement is uitstekend geschikt voor elk gezelschap dat wilt genieten van het beste dat Actief Events te bieden heeft. Onze lange ervaring met het organiseren van rondleidingen maakt van uw High Tea Tour een ware belevenis.

Veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Koffie met gebak
12.30 - 14.00 Tour door de stad
14.00 - 16.00 High Tea

Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Professionele gids tijdens de tour (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan