Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea Tour in Alkmaar

Details over dit uitje

Wilt u op stap in Alkmaar? Met vrienden, familie, of collega's de stad bekijken en genieten van een High Tea? Boek dan de High Tea Tour van Actief Events.

Hier bent u op het juiste adres voor een professionele rondleiding met een ervaren stadsgids.

Onze ervaring met bekende horecagelegenheden in Alkmaar zorgt tevens voor het beste adres voor een originele High Tea vol culinaire verrassingen. We ontvangen u eerst met een heerlijk kopje koffie en een stukje gebak.

Natuurlijk is het Waagplein één van de bekende plekken van Alkmaar waar wij u tijdens de rondleiding mee naar toe nemen. Maar rond het plein zijn nog veel meer historische monumenten te bekijken.

Uw gids vertelt u alles over de ontwikkeling van de stad en de vele spannende gebeurtenissen die de stad gemaakt heeft tot wat hij nu is.

Na een rondleiding van anderhalf uur legt u aan bij een restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei lekkers op het menu staat. Zoete verrassingen, sandwiches en scones, het zijn de ingrediënten voor een High Tea van topkwaliteit.

Dit arrangement is uitstekend geschikt voor elk gezelschap dat wilt genieten van het beste dat Actief Events te bieden heeft. Onze uitgebreide ervaring met het organiseren van rondleidingen maakt van deze High Tea Tour een ware belevenis.

Veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Koffie met gebak
12.30 - 14.00 Rondleiding door de stad
14.00 - 16.00 High-Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Vakkundige gids tijdens de rondleiding (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan