Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht IJmuiden

Details over dit uitje

U bent van plan om met uw gezelschap een heerlijke dag in IJmuiden door te brengen, maar u houdt niet zo van het traditionele…u weet wel, beetje zand liggen, vliegeren, terrasje, patatje… Nee, u wilt actief bezig zijn, een beetje sportief zelfs en tegelijkertijd iets van het mooie kustgebied ontdekken.

Nou, komt dat even goed uit!

Actief Events levert u een aantal comfortabele fietsen en een door kenners uitgezette route langs alle leuke bezienswaardigheden aan de kust van Noord Holland. En reken maar, die zijn er!!

Zijn we bijna klaar, actief, sportief, mooie fietsroute langs de kust… Maar goed, dan is het nog steeds een beetje traditioneel, zo’n fietstocht. Maar dan kent u Actief Events nog niet! De route die u van ons meekrijgt hebben we niet afgedrukt in een boekje of plattegrond, nee natuurlijk niet! U krijgt van ons een GPS-ontvanger ( u kent ze wel, zit ook in uw TomTom (of die van uw buurman of collega)) en een aantal coördinaten die u invoert in de GPS-ontvanger. Meer dan 20 satellieten die zich boven uw hoofd in de ruimte bevinden, bepalen waar u bent en waar u naar toe moet gaan om de mooiste plekjes te ontdekken in het aan de Noordzee grenzende gebied waarin u zich bevindt.

Pff…klinkt best ingewikkeld… Haha, is het niet hoor! Laat u de weg wijzen door de apparatuur en ontdek al fietsend de schoonheid van dit bijzondere stukje Nederland.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Drankje voor onderweg
  • GPS
  • Fiets
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan