Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Duintocht in Schoorl

Details over dit uitje

De paden op, de lanen in!
Vooruit, met flinke pas!

Hmm…beetje oubollig misschien…maar wel heerlijk! Enne…èrg actief natuurlijk!

Kijk, dat vinden wij van Actief Events pas leuk …! Wij nemen u mee naar het fameuze Noord-Hollands Duingebied en laten u kennis maken met dit prachtige ongerepte natuurgebied van Schoorl. Heerlijk dwalen door bos en duin, over smalle klinkerweggetjes en zanderige duinpaden in .

En alles zonder plattegrond!

Spannend he? Maar we laten u niet zomaar aan uw lot over hoor! Actief Events laat u het duingebied verkennen met behulp van GPS! U krijgt van ons een GPS ontvanger, een aantal coördinaten en een vragen- en opdrachtenboekje. Aan de hand van de ingegeven coördinaten vertellen zo’n 24 verschillende satellieten u waar u zich bevindt en waar u naar toe moet gaan. Onderweg dient u wel nog even een aantal niet zo eenvoudige opdrachten uit te voeren.

Genieten van één van Nederlands mooiste natuurgebieden en misschien ook nog als beste team uit de bus komen; hoe kun je beter je activi-tijd besteden?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan