Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Diner in Zandvoort

Details over dit uitje

We doen het allemaal, kiekjes maken! Facebook, Instagram, meestal ter promotie van onszelf! Maar wie maakt de beste, mooiste en meest sprekende foto´s tijdens een wandeling door de stad? Hoe dan ook, als je de stad goed wilt verkennen en heerlijk wilt dineren met vrienden of collega’s, doe dan eens Get The Picture, een uitdagende avondvullende foto-opdracht verdeeld over verschillende etappes.

We starten de avond met een heerlijk voorgerecht. Zodra jullie allemaal uitgegeten zijn, staan onze begeleiders voor jullie klaar om u te verwelkomen. Vervolgens wordt jullie gezelschap verdeeld in een aantal teams. Elke team ontvangt een routekaart, een boekje met opdrachten en een fotocamera om uw stadswandeling door de binnenstad vast te leggen.

Maak natuurlijk ook wat foto's van hilarische momenten tijdens het spel. Wij houden jullie niet tegen! Tijdens het nagerecht zal het beste team de enige echte hoofdprijs in ontvangst nemen onder genot van een verrukkelijk dessert! Veel succes!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

GET THE PICTURE COMBINEREN MET EEN UITGEBREIDE LUNCH? DAT KAN ZO GEREGELD WORDEN!

Inclusief:
  • 3-gangen diner (in 3 verschillende restaurants naar keuze)
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Achteraf de foto's digitaal toegestuurd
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip.

Tip!

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons uitgebreide drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan