Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Dinerspel in Scheveningen

Details over dit uitje

Even lekker genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden of collega’s en tegelijkertijd iets avontuurlijks beleven? Het Flikken Dinerspel is voor doorzetters én lekkerbekken! In drie verschillende etappes moeten jullie een mysterieuze moordzaak zien op te lossen. De uitdaging is groot want het gaat om een moordzaak die door de media al breed is uitgemeten.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, die de strijd met elkaar aan gaan. Na het voorgerecht gaan jullie op zoek naar de moordenaar en de moordlocatie. Na het hoofdgerecht gaan jullie proberen het moordwapen te bemachtigen. Ja beste dames en heren, jongens en meisjes, het Flikken dinerspel laat je hersens kraken en je maag knorren!

Na twee keer een uur speuren, een voorgerecht en een hoofdgerecht komt iedereen weer bij elkaar om de bevindingen te bespreken, onder het genot van een welverdiend nagerecht. Het beste team gaat naar huis met een welverdiende prijs!

Liever een uitgebreide lunch? Het Flikken spel is ook in combinatie met een uitgebreide lunch te boeken in de door jullie uitgekozen stad!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Diner voorgerecht / speluitleg
19.00 - 20.00 Flikken deel 1
20.00 - 21.00 Diner hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Flikken deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie al gebruik van ons speciale drankarrangement zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan