Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht in Alkmaar

Details over dit uitje

De ervaren gids van Actief Events stapt samen met u op de fiets voor een interessante fietstocht door de oude binnenstad van Alkmaar.

Een provinciestad als Alkmaar kun je het beste bekijken op een echte Hollandse wijze.

Tenminste, dat is Actief Events mening. En wat is de meest Hollandse wijze volgens ons?

Natuurlijk, per fiets!

De Oude Gracht, het Payglop, de Molen van Piet, Grote Kerk en het Waaggebouw op het Waagplein; u zult versteld staan van alles wat u tegenkomt als u op de fiets zit en niet tegenkomt als u in de auto zit!

Onze gids vertelt u alle leuke en interessante feiten en prachtige anekdotes bij alle mooie plekjes die u ziet. Halverwege de tocht wordt een drankje gedronken in een typisch Alkmaars kroegje. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in het arrangement.

Uiteraard kan de gids u, indien u dit wenst, meenemen naar één van de vele musea die Alkmaar rijk is. Bijvoorbeeld het Stedelijk Museum, Beatlesmuseum of het Biermuseum.

U zegt het maar!

Inclusief:
  • Fiets
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan