Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Expeditie Robinson in Zandvoort

Details over dit uitje

Het meest uitdagende groepsuitje of bedrijfsuitje van dit moment organiseren. Boek Expeditie Robinson en laat je testen op inventiviteit, doorzettingsvermogen en teamwork. Deze City game is zeer geschikt voor collega’s die elkaar beter willen leren kennen of vrienden die het beste van elkaar willen ervaren.

Jullie worden ingedeeld in team Noord, Zuid, Oost of West en vervolgens kan het spel beginnen. Ga op zoek naar typische Expeditie Robinson items, test je geheugen en schakel de concurrentie uit. Teamwork is de beste manier om dichter bij de finale te komen waar een spannende eindstrijd wacht en de echte Robinsons zich onderscheiden van de rest.

Overleef alle proeven en opdrachten door de stad. Creatief denken en snel handelen staan hierbij centraal. Vergeet ondertussen niet te genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Als afsluiting van dit intensieve spelprogramma eindigen we in een gezellig café, waar jullie genieten van een welverdiende borrel en waar de winnaars worden beloond! Zet je schrap!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Drankje na afloop
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Wil je ook nog lekker dineren of lunchen voor of na het spel?

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Informeer naar de mogelijkheden!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan