Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Lunch Game in Zandvoort

Details over dit uitje

Het spannendste groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren maar ook nog even culinair genieten? Doe de Escape City Game van Actief Events en bevrijd gijzelaars uit de klauwen van een gevaarlijke crimineel. In teams gaan jullie strijden om de eer en om onschuldige slachtoffers te bevrijden. Moed en doorzettingsvermogen zal je zeker nodig hebben, evenals teamspirit, analytisch vermogen én een scherp oog. De tijd tikt onherroepelijk door, de gijzelaars krijgen het steeds benauwder…wanneer komt de bevrijding?

Door aanwijzingen te volgen en sporen te bestuderen op gevels en gebouwen, komen jullie steeds dichter bij het uiteindelijke doel. Maar het wordt zeker ook gezellig! Deze city game is opgedeeld in twee delen, elk deel wordt afgesloten met een bezoek aan een voortreffelijk restaurant.

Met behulp van een tablet kan je de route bepalen en ontvang je tips om jouw team op het goede spoor te zetten. De gegijzelden zijn ten einde raad en verwachten een heldendaad! Van de politie hebben jullie een zak met geld meegekregen om als het echt tegenzit, de gijzelaars vrij te kopen.

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Escape City deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Escape City deel 2
17.00 - 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Voordelig genieten?
Niet telkens de knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Actief Events, ook voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan