Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire Tablet Lunch Game Haarlem

Details over dit uitje

Monopoly voor grote mensen, in ’t echie! Actief Events organiseert voor familie, vrienden of collega’s een modern virtueel gezelschapsspel vol uitdagingen en verrassingen. Een groepsuitje of bedrijfsuitje met enige competitie en vermaak en uiteraard….enkele culinaire uitspattingen! In teams gaan jullie aan de gang om zoveel mogelijk vastgoed in bezit te krijgen. En dat gaat niet zonder slag of stoot!

Hoe werkt het Empirespel? Je bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in je portefeuille zien te krijgen. Is jouw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal jullie bankrekening het snelste groeien.

Elk team krijgt meerdere GPS tablets mee. Op de tablets zien jullie een plattegrond, waarop jullie zelf, jullie teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in jullie portefeuille, maar let op! Als de tegenstanders jullie insluiten stelen ze geld van jullie rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best! Veel plezier!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Empire Game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Empire City deel 2
17.00 - 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijd!

Voordelig genieten?
Niet telkens de knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Actief Events, ook voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan