Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Duingolf bij het Strand

Details over dit uitje

Duingolf van Actief Events is een wijze van golf in het Kustgebied, die geschikt is voor iedereen: groot, klein, oud, jong, geoefend of leek. En het mooie is: er zijn geen speciale voorwaarden om toegang te krijgen tot deze meest unieke 9-holes duingolfbaan ter wereld. Kom daar maar es om in Aerdenhout of Bussum…!

Actief Events neemt u mee naar het prachtige duingebied van het Noord-Hollandse Schoorl, waar dit bijzondere golfterrein van 2 hectare ligt. Uiteraard ontvangt u eerst instructies en kunt u uw techniek testen op de driving range. Maar daarna zult u uw kunsten in het eggie moeten tonen op de 9 holes golfbaan die in lengte variëren van 30 tot 80 meter en met een hoogteverschil van soms wel 40 meter! U zult begrijpen dat ook de zeer geoefende golfer zich hier behoorlijk op kan verkijken! Enne…spelen op zand is toch echt wel anders dan op een keurig geschoren “green”!

Durft u het aan?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal

Duingolf is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan