Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dinnercruise in Haarlem

Details over dit uitje

Stap aan boord van Actief Events floating restaurant: de Dinnercruise in Haarlem.

Wij nodigen u uit aan boord van een comfortabel cruiseschip en nemen u mee over het Spaarne en door verschillende singels en grachten van het oude Haarlem.

'Okee, dat ken ik!' zegt u dan, 'dat noemen wij een cruise!' En daar heeft u natuurlijk volkomen gelijk in! Maar Actief Events heeft natuurlijk meer voor u in petto dan enkel een cruise door Haarlem en dat verwacht u ook, want wij schreven net al vol trots 'Floating Restaurant'.

Dus, tijdens deze fijne cruise serveren wij u een exquise diner waarbij u uw vingers zult aflikken (als niemand kijkt uiteraard…).

Tijdens het inschepen (of aan boord gaan, wat u wilt) wordt u verwelkomd met een heerlijke aperitief. Als iedereen aan boord is en de trossen los zijn gegooid, wordt het meergangen diner uitgeserveerd en kan het grote genieten beginnen.

Als het dessert afgeruimd is en de boot weer aangemeerd is, wordt de avond afgesloten met koffie en thee. Vervolgens is het feest voorbij en helpen wij u van boord.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt bier, fris, wijn, koffie en thee

Wilt u uw eigen Haarlemse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan