Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Candyman in Alkmaar

Details over dit uitje

Actief Events maakt jouw vrijgezellenfeest of verjaardag nog leuker! Met de doldwaze Candyman of de Candygirl in Alkmaar.

De aanstaande bruid of bruidegom of jarige wordt even in het zonnetje gezet.

De Candyman houdt van gekkigheid en het uitvoeren van doldwaze opdrachten, in een speciaal voor deze gelegenheid geprepareerde uitdossing, een strak pak zodat hij goed kan bewegen! De Candyman likes to pose, hug, act out en meer van dat alles!

De Candyman voert allerlei leuke opdrachten uit, misschien treedt hij letterlijk in het voetspoor van een paar politieagenten en doet ze na, of hij laat per ongeluk zijn talenten als straatmuzikant blijken, omarmt wat locale schonen of probeert het gehele plein aan het lachen te krijgen.

Alle opdrachten worden op camera vastgelegd, alvast ter vermaak van het nageslacht.

Na afloop van dit enerverende en komische 'acting out' wordt even heerlijk genoten van een stevige borrel of een spetterend flesje champagne. De gekkigheid wordt even besproken, de filmpjes voorzien van ludiek commentaar.

De Candyman kan ook worden gedaan samen met het gezelschap van the opposite sex, oftwel, bruid en bruidegom komen elkaar spontaan tegen in de binnenstad en een kleine concurrentiestrijd zal beginnen, gevolgd door een liefdevolle omhelsing, zoenen en lentekriebels.

Niet te vergeten, de Candyman likes to pose, hug, dance drink en party!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 drankje
  • Verrassende Candyman-outfit
  • Drankje voor onderweg
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Alle filmpjes digitaal na afloop

Prijs:

10 - 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 27,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan