Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Fotopuzzeltocht in Hoorn

Details over dit uitje

De creatieve geesten van Actief Events in Hoorn presenteren: de enige echte Culinaire Fotopuzzeltocht! Tijdens deze wandeling gaat u van restaurant naar restaurant om heerlijke gerechten te eten. Ondertussen moeten er nog wat fotografische opdrachten worden vervuld maar daar draait u uw hand niet voor om!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in teams van circa 8 personen, dus zorg altijd dat er een fotografisch genie in elke groep te vinden is. In het laatste restaurant gaan we de foto’s met elkaar vergelijken en kijken of u wel heeft gefotografeerd wat wij vroegen! En natuurlijk niet alleen maar kiekjes maken van de lekkere hapjes!

Wat dacht u van een heerlijke rondvaart met nagerecht tijdens deze puzzeltocht? Bij Actief Events kunt allerlei unieke activiteiten combineren zodat u uw eigen puzzeltocht geheel zelf kan vormgeven! Bel met onze medewerkers en vertel ons wat uw familiehappening of vriendenreünie gaat worden!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 3 gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Achteraf de foto's digitaal toegestuurd
  • Teambuilding

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan