Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Christmas Dinner Game in Volendam

Details over dit uitje
Crazy Christmas Dinner Game in Volendam

Actief Events heeft deze winter een hartverwarmend uitje: het Crazy Christmas Dinner Game in Volendam. Voor iedereen die tijdens deze kerstdagen de maagjes wilt vullen en nog leuke avonturen wilt beleven ook! In elke stad die u maar wilt!

Eten en de kerstsleur doorbreken!
Uw gezelschap wordt opgedeeld in verschillende teams en u gaat een aantal spannende, gezellige en ludieke opdrachten uitvoeren. Na elke opdracht komt u weer in een ander restaurant terecht waar het volgende culinaire hoogstandje wordt opgediend. Via de telefoon geven wij steeds het volgende “smuladres” aan u door! U krijgt van ons een camera mee zodat alle acties worden opgenomen. Handig, voor thuis, om nog even vanuit de luie stoel alle fratsen van familie en vrienden te bekijken.

De opdrachten zijn natuurlijk nog het geheim van de Chef. Misschien is het oliebollen bakken in een oliebollenkraam, een kerstman spelen in een ander restaurant, u weet het maar nooit! Elke opdracht wordt opgenomen op film en na afloop krijgt iedereen als aandenken de film mee naar huis! Uiteindelijk krijgt het winnende team de Crazy Christmas Hoofdprijs! Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Crazy game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Crazy game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Het speciale drankarrangement van Actief Events:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u tijdens uw kerstdagen niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan