Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Brunch in Zandvoort

Details over dit uitje

Op drie locaties in Zandvoort lekker eten en tussendoor ook nog hilarische opdrachten uitvoeren: Actief Events Crazy Brunch staat garant voor een uitstekende culinaire avontuurlijke ontdekkingsreis.

Wat gaat u doen?

U wordt door één van onze begeleiders ontvangen in het kloppend hart van de stad en uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Vervolgens zult u met behulp van een videocamera uw opdrachten moeten registeren zodat u kunt bewijzen dat u zich er niet met een “Jantje van Leiden” heeft afgemaakt. Uw opdrachten krijgt u door per telefoon. Welke dat zijn houden we voorlopig nog maar even geheim!

Tijdens dit leuke event gaat u genieten van diverse gangen in verschillende restaurants. Het decor van de Crazy Brunch verandert voortdurend en tijdens het dessert in het laatste etablissement zal uitgezocht worden wie met onze fantastische hoofdprijs naar huis gaat! Natuurlijk krijgt u uw eigen opgenomen Crazy Brunch Video van ons cadeau zodat u nog even kan nagenieten van de rare fratsen die u heeft moeten uithalen….

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Alle filmpjes digitaal na afloop
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Prijsuitreiking

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan