Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Volendam

Details over dit uitje

Actief Events brengt u een actieve excursie in Volendam. We brengen u in extase door u in de Biking Brunch het beste te laten zien en het lekkerste te laten proeven. Onze gids neemt u mee door het centrum van de stad en samen bezoeken we drie uitstekende restaurants van topkwaliteit! Door de verbazingwekkende anekdotes van onze professionele gidsen komt u onderweg van alles te weten over de bekendste monumenten van de stad van uw keuze en stapt u zo nu en dan eens af voor een culinaire verrassing. Of het nu een gezellig Frans restaurantje of een andere exquise verrassing is, de weg er naar toe is bezaaid met fraaie verhalen over de stad, de cultuur en het dagelijkse leven. En het zorgt ook nog, niet onbelangrijk, voor de broodnodige beweging!

Drie keer een ander restaurant bezoeken, het fantastische woelige stadsdecor bekijken en een echte ontdekkingstocht volbrengen, reserveer uw ‘Biking Brunch’ arrangement en geniet op een gezellige en ontspannen manier!

Veel plezier!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 14.00 Fietstocht deel 1
14.00 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 16.00 Fietstocht deel 2
16.00 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids met jarenlange ervaring
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige 'Biking Brunch' tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan