Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bij óóóóóns in de Jordáááán… in Amsterdam

Details over dit uitje

Bij óóóóóns in de Jordáááán… De vakbekwame gids van Actief Events neemt u in deze rondleiding mee naar de mooiste plekjes van de Amsterdamse Jordaan.

Hij vertelt u alle wetenswaardigheden en anekdotes over de oudste en meest bezongen volksbuurt van Amsterdam! U gaat langs de mooiste hofjes, pittoreske grachtjes en de gezelligste kroegjes die nog talrijk aanwezig zijn.

Hoewel de armoede wel grotendeels is vertrokken en de Jordaan voor een groot deel bewoond wordt door Bekende Nederlanders en succesvolle zakenlui, is de buurt nog zeker net zo boeiend als vroeger.

Tevens brengen we een bezoekje aan het Theo Thijssen Museum!

Halverwege deze middag nemen we de tijd om even op adem te komen met een kopje thee of koffie en een heerlijk appelgebakje. Wandel mee en ontdek het èchte Jordanese Mokumgevoel!

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Entree Theo Thijssen Museum
  • Kopje koffie / thee en gebak
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan