Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen en Steppen in Volendam

Details over dit uitje

Bij Actief Events laten wij u Volendam zien op een unieke manier, met 'Beppen, Opscheppen en Steppen'. Voor u hebben wij diverse sportieve steps gereserveerd en de beste restaurants uitgezocht! Zo ontdekt u smullend en steppend verschillend exquise etablissementen waar verse lekkernijen op u staan te wachten! Heeft u zin in een uniek familie-uitje of een sportief dagje met de collega's? Dan is deze sportieve steprondleiding zeker aan te raden. Helemaal omdat onze professionele en goedgemutste gidsen uw gezelschap tot in de puntjes begeleiden!

Wordt het tijd om de heupen weer soepel te maken en een leuke stad ontdekken? Ga op stap met onze vrolijke gidsen en maak van uw uitje een echte belevenis!

Waar selecteren wij onze restaurants op? Als even kan op service en kwaliteit natuurlijk, en speciale gerechten natuurlijk die uw steptour nog lekkerder maken. Onderstaand programma kan eventueel op uw wensen worden aangepast! Veel stepplezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Steptour deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptour deel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Kickbike (Step)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan