Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beach Rugby – Strandrugby

Details over dit uitje

Heb je zin in een sportieve workshop, lekker buiten een beetje ravotten in de buitenlucht? Actief Events heeft een speciale Workshop Beach Rugby (strandrugby) in het Kustgebied, om de conditie van je vrienden en vriendinnen een beetje op te krikken! Weet je al hoe een rugby tackel gemaakt wordt? Wat gebeurt er met een penalty of een scrum? Kom dat ervaren met de clinic RUGBY!

Onder leiding van ervaren professionals worden de basisbeginselen van het rugby behandeld. Niet alleen leer je hoe je met die rare balvorm moet omgaan maar leren we je ook hoe je de tegenpartij een loer draait! Ook belangrijk! Maar het belangrijkste waar het bij rugby om draait is TEAMWORK natuurlijk. Rugby is voor iedereen, jong en oud genieten van al de verschillende trainingsvormen. Uiteindelijk werk je naar het eindspel toe dat flagrugby heet, hierbij is natuurlijk geen contact zodat iedereen mee kan doen!

Bespreek je clinic met onze professionele medewerkers! Dit sportieve avontuur is uitstekend geschikt voor die gezellige en hilarische middag met je vrienden of vriendinnen. Zin in een stevige lunch na afloop? Overal is een mouw aan te passen. Veel plezier!

Inclusief:
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan