088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Authentiek Alkmaar

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Authentiek Alkmaar

Reserveer het verrassende uitje Authentiek Alkmaar van Actief Events om met vrienden, familie of collega´s een gezellige tijd in deze mooie stad te beleven.

Tijdens dit arrangement nemen we uw gezelschap op sleeptouw door het oude centrum.

U gaat genieten van een heerlijke lunch en doet ook mee aan een sprankelende popquiz.

11.00 - 13.00 Start met koffie en gebak & Rondleiding

Midden in het oude centrum van Alkmaar heten wij u welkom met een kopje koffie en een vers stukje gebak. De dag begint zo ontspannen mogelijk! Daarna neemt uw gids u mee door het centrum, waar u van alles te horen krijgt over de bekende monumenten van Alkmaar. De oude Waag op het Waagplein waar de jaarlijkse kaasmarkt in ere wordt gehouden, het fraaie stadhuis en de Grote St. Laurenskerk die in 1520 werd voltooid.

13.00 - 14.00 Lunch

Wij nemen u tussen de middag mee naar een gerenommeerd restaurant, waar wij u een voortreffelijke lunch aanbieden.

14.00 - 17.00 Popquiz

Hoe heten de bandleden van The Rolling Stones? Hoe dans je de Macarena? Waar zong Robbie Williams voordat hij solozanger werd? Zing het refrein van One van U2. Hoe heet de laatste hit van Jan Smit? Actief Events nodigt u tijdens het Authentiek Alkmaar arrangement uit om uw popkennis eens flink op te frissen.

Uw gastheer en quizmaster is een gedreven professional op het gebied van hitlijsten! Wat hij niet weet bestaat eenvoudig niet! En het leuke is dat hij dat ook een beetje van u verwacht, dus maak uw borst maar nat!

Een diner boeken na deze gezellige middag? Actief Events kent uitstekende restaurants in de binnenstad van Alkmaar. Vertel ons uw wensen en wij regelen zo een heerlijk diner voor het hele gezelschap!

Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Rondleiding
  • Luxe broodjes lunch
  • Popquiz
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan