Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zeiltocht naar Pampus bij Amsterdam

Details over dit uitje

De zeiltocht van Actief Events naar Pampus, bij Amsterdam, is een heerlijke zeilervaring met vrienden, familie of collega´s.

U kunt dit unieke vaararrangement van Actief Events boeken als bedrijfsuitje, of zomaar met een groep verwante waterliefhebbers.

U start in de mooie haven van Muiden waar onze schitterende klipper klaar ligt om het ruime sop te kiezen.

Aan boord drinken we eerst een kop koffie met wat lekkers. Tijdens de zeiltocht steekt u zelf ook de handen uit de mouwen. Een korte instructie van de kapitein omtrent uw taken is dus noodzakelijk.

Vervolgens bepalen we aan de hand van de wind en de weersvooruitzichten onze koers en gooien we de trossen los. Tussen de middag gaan we voor anker en genieten we van een heerlijke lunch, die door de scheepskok uit de kombuis wordt getoverd.

Vervolgens hijsen we de zeilen weer en vervolgen we onze tocht naar Pampus. Daar aangekomen krijgt u een rondleiding over dit voormalige forteiland, dat als onderdeel van de stelling van Amsterdam, bedoeld was om de stad Amsterdam te beschermen tegen een aanval.

Na de rondleiding nuttigen we eerst een borrel met garnituur aan boord van het schip, alvorens we weer koers zetten naar de thuishaven.

Dit arrangement is inclusief scheepshuur, koffieontvangst met koek, scheepslunch, borrelgarnituur, 5 drankjes uit de nationale bar, bediening en rondleiding op Pampus door ervaren gids.

Op maandagen is Pampus gesloten.

Prijs op zaterdag of zondag:

20 - 24 personen € 127,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 112,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 102,50 p.p. excl. BTW

Prijs van maandag t/m vrijdag:

20 - 24 personen € 117,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 104,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 95,00 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan