Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette met Butler in IJmuiden

Details over dit uitje

Als het tijd wordt om de sociale vaardigheden eens aan te scherpen, reserveer dan direct onze Workshop Etiquette. Lopen er wat jonge honden rond bij jullie binnen het bedrijf met de meest rudimentaire ‘social skills’, misschien ze toch eens een workshop ‘hoe heurt het eigenlijk’ laten volgen.

Voor deze workshop staat jullie een professionele butler ter beschikking die door ervaring precies weet hoe het niet moet….Hoe schuif je aan bij een officieel diner en vooral, wat moet je niet doen tijdens het diner. Jullie butler heeft gewerkt voor bekende mensen, hij kan er zo een paar opnoemen die in de Quote 500 hebben gestaan. Zijn oneindige enthousiasme zorgt ervoor dat de etiquette-workshop niet alleen leerzaam is, maar ook een geslaagd uitje wordt voor vrienden of collega’s om elkaar op een ludieke manier de maat te nemen.

Kennismaken met mensen, tafelmanieren, converseren, zakelijke etiquette en hoffelijkheid staan allemaal op het programma. Dit in combinatie met de verhalen van toppers en floppers uit het leven van de butler, zorgt voor een zeer geslaagd uitje!

Na afloop van de workshop ontvangen jullie ook nog een prachtig etiquettecertificaat, zeg maar gerust een volwaardig Etiquette diploma!

Deze workshop kan op diverse manieren worden vormgegeven, inclusief lunch of diner of zelfs bij jullie thuis of op kantoor.

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatiehuur
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan