Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wedstrijd Vissen

Details over dit uitje

Vis je eigen maaltje bij elkaar en ga met een beetje geluk ook nog met een leuke prijs naar huis! Actief Events nodigt u uit voor een Wedstrijdje Vissen vangen in het Kustgebied, zonder boot! Ja, dat kan! We nemen u mee naar de Noordpier in IJmuiden, van waar je je hengel in de Noordzee kunt uitwerpen en dus op zoutwatervissen kunt vissen!

De Actief Events Hengelinstructeur levert de materialen en de instructies. Mede dankzij zijn 25 jaar ervaring is de kans groot dat u met een heerlijk maaltje makreel of wijting huiswaarts keert. Let wel; KANS! Het blijft natuurlijk afwachten…, maar we kunnen wel met zekerheid zeggen dat er vrijwel altijd vis om de pier zwemt! In de zomermaanden is dat voornamelijk zeebaars, makreel, geep en met geluk een tongetje, terwijl er in de koudere maanden meer kabeljauw, wijting en schar rond de pier zwemt.

Aan het einde van de dag wordt de vangst gemeten en wordt de winnaar van de grootste vangst bekend gemaakt. Uiteraard kunt u uw zelf gevangen vis mee naar huis nemen. De Actief Events Hengelinstructeur kan u, indien u dit wenst, ook vertellen hoe u uw vangst kunt schoonmaken en fileren.

Inclusief:
  • Alle visbenodigdheden
  • Instructie en begeleiding

Dit groepsuitje is mogelijk in IJmuiden en Wijk aan Zee.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan