Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner op het Strand

Details over dit uitje

Walking Dinner? Vertaling: 'Lopend diner'. Nou leg dat maar is uit!

'Komt ie'!

U gaat heerlijk dineren met Actief Events in het kustgebied en tussen de gangen van het Walking Dinner door neemt onze actieve gids u mee op pad! Voor het voor - hoofd en nagerecht betreedt u verschillende gezellige restaurants!

De gids kent het kustgebied als geen ander en vertelt tijdens de wandeling naar de volgende gang vol enthousiasme alle interessante en leuke weetjes van de badplaats!

Simpel toch? Maar óh zo leuk!

Liever geen gids, maar zelf de weg vinden? Kan ook hoor; u krijgt dan GPS-apparatuur mee en een aantal vragen en opdrachten, waarmee u zelf de weg naar het volgende restaurant kunt vinden. Maar denk er om; laat uw diner niet koud worden!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.15 Rondleiding
20.15 - 21.30 Hoofdgerecht
21.30 - 22.30 Rondleiding
22.30 - 23.00 Nagerecht

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan