Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Laren

Details over dit uitje

Wat maakt een Walking Dinner in Laren zo aantrekkelijk? Actief Events kan het u zeggen: de dikste mammoetbomen van Nederland. De kunst en de Larense School. Anton Mauve, de leermeester van Vincent van Gogh, die er woonde. De Sint-Jansbasiliek. De Wulfenbank.

Dit alles is waar. Maar u kunt het zien als een extraatje. Want waar we in Laren voor komen, is het geweldige culinaire gevoel dat hier is ontwikkeld. Eigenlijk is het de combinatie van bezienswaardigheden en heerlijk eten die het hem doet op een avond als deze! Voilá, we zijn eruit.
Want op deze avond nemen we u mee door dit oeroude dorp met zijn typische karakter, smaakontwikkeling, bijzondere en bekende mensen die hier wonen, unieke eetgelegenheden en goede sfeer. Alleen een wandeling door het centrum is al enig om te doen. Wij hebben er de leukste eetplekjes bij gezocht! Daar strijken we steeds neer voor elke keer weer een ander gerecht in een nieuwe eetgelegenheid.

Loopt het water u al in de mond? Hou hem wel dicht, want de kans bestaat dat u John de Mol of Gigi Ravelli tegenkomt!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Rondleiding
19.45 - 20.45 Hoofdgerecht
20.45 - 21.30 Rondleiding
21.30 - 22.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan