Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events brengt het beste van Amsterdam: een Walking and Floating Dinner rondvaart, een rondleiding met gids en verrassende gerechten in 3 restaurants.

Zo zorgen we dat de hele avond een culinair avontuur wordt! Het ultieme bedrijfsuitje of groepsarrangement voor iedereen die Amsterdam echt wilt ontdekken!

U begint in het eerste restaurant waar we uw gezelschap een feestelijk voorgerecht serveren. Daarna gaat u op stap met onze professionele gids en bekijkt u talloze monumenten van de stad Amsterdam.

Uw gids vertelt ondertussen allerlei verrassende anekdotes over de historische ontwikkeling van de stad. De gids brengt u vervolgens naar het tweede restaurant van deze avond voor het lekkere hoofdgerecht.

Beleef dit uitje nu met korting!

Daarna gaat u aan boord van een gezellige rondvaartboot en vaart u door de Amsterdamse grachten, vergezelt door onze gids en eventueel een drankje. Vervolgens leggen we aan bij het laatste sfeervolle etablissement, waar u geniet van het verrukkelijke dessert.

Uiteraard kunt u voor deze feestelijke avond kiezen uit diverse heerlijke voor- en hoofdgerechten van over de hele wereld. Eet smakelijk en geniet van de Amsterdamse grachten!

Programma-indicatie:

19.00 uur: Varen
19.45 uur: Voorgerecht in het eerste restaurant
20.45 uur: Varen naar tweede restaurant
21.30 uur: Hoofdgerecht in tweede restaurant
23.00 uur: Wandelen
23.30 uur: Dessert

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

10 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 - > personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor &euro 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.