Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events brengt het beste van Amsterdam: een Walking and Floating Dinner rondvaart, een rondleiding met gids en verrassende gerechten in 3 restaurants.

Zo zorgen we dat de hele avond een culinair avontuur wordt! Het ultieme bedrijfsuitje of groepsarrangement voor iedereen die Amsterdam echt wilt ontdekken!

U begint in het eerste restaurant waar we uw gezelschap een feestelijk voorgerecht serveren. Daarna gaat u op stap met onze professionele gids en bekijkt u talloze monumenten van de stad Amsterdam.

Uw gids vertelt ondertussen allerlei verrassende anekdotes over de historische ontwikkeling van de stad. De gids brengt u vervolgens naar het tweede restaurant van deze avond voor het lekkere hoofdgerecht.

Beleef dit uitje nu met korting!

Daarna gaat u aan boord van een gezellige rondvaartboot en vaart u door de Amsterdamse grachten, vergezelt door onze gids en eventueel een drankje. Vervolgens leggen we aan bij het laatste sfeervolle etablissement, waar u geniet van het verrukkelijke dessert.

Uiteraard kunt u voor deze feestelijke avond kiezen uit diverse heerlijke voor- en hoofdgerechten van over de hele wereld. Eet smakelijk en geniet van de Amsterdamse grachten!

Programma-indicatie:

19.00 uur: Varen
19.45 uur: Voorgerecht in het eerste restaurant
20.45 uur: Varen naar tweede restaurant
21.30 uur: Hoofdgerecht in tweede restaurant
23.00 uur: Wandelen
23.30 uur: Dessert

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

10 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 - > personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor &euro 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan