Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch in Amsterdam

Details over dit uitje

De Walking and Floating Brunch van Actief Events laat Amsterdam in al zijn pracht zien en is de beste manier om met een professionele gids te ontdekken.

U maakt niet alleen een schitterende rondvaart en een leuke rondleiding, maar u gaat ook nog eens heerlijk eten in maar liefst drie verschillende restaurant. Dat is nog eens een culinair uitje in Amsterdam!

U begint deze middag met een verrukkelijk voorgerecht waarna onze professionele gids zich bij u voegt.

Daarna wandelt u de stad in en laten wij u de mooiste monumenten van Amsterdam zien. Interessante anekdotes komen in hoog temp voorbij en u leert Amsterdam steeds beter kennen.

Langzaam loopt u samen met onze gids naar het tweede restaurant van deze middag, waar een heerlijk hoofdgerecht op u staat te wachten.

Daarna gaat het hele gezelschap aan boord van een gezellige rondvaartboot en varen we door de beroemde Amsterdamse grachten. Aan boord geniet u van een lekker drankje en het magnifieke uitzicht. Vervolgens leggen we aan bij het laatste sfeervolle etablissement, waar u het nagerecht gaan nuttigen.

Uiteraard kunt u voor deze feestelijke middag kiezen uit diverse heerlijke voor- en hoofdgerechten van over de gehele wereld. Veel plezier in het centrum van Amsterdam!

Programma-indicatie:

11.00 uur: Varen
11.45 uur: Voorgerecht in eerste restaurant
12.45 uur: Varen
13.30 uur: Hoofdgerecht in tweede restaurant
14.15 uur: Wandeling
15.00 uur: Dessert

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • uitgebreid 3-gangen brunch in drie verschillende restaurants
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 - > personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor &euro 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan