Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch in Alkmaar

Details over dit uitje

Zin om te varen en te eten in Alkmaar? In de Walking and Floating Brunch van Actief Events gaat u van diverse gerechten genieten in drie restaurants.

Tussen deze smakelijke bezoekjes door hebben wij een rondleiding en een boottocht door de pittoreske grachten op het programma staan.

We beginnen deze Walking & Floating Brunch Alkmaar in een goed restaurant voor een inleidend voorgerecht van topkwaliteit. Daarna vergezelt u onze gids op weg langs de mooiste plekken, gebouwen en markante monumenten.

De Waag op het Waagplein, het bekende Stadhuis, het zijn maar een paar voorbeelden van aansprekende monumenten in deze stad. Uw gids vertelt u de mooiste anekdotes en historische achtergronden.

Vervolgens schuift u gewoon aan in een ander restaurant voor het hoofdgerecht en maakt u zich op voor een ontspannen boottocht.

Iedereen aan boord? Trossen los en varen maar! De mooie grachten van Alkmaar zijn er niet voor niets. Wanneer het lekker weer is zorgen we voor een zonnig achterdek! Geniet van deze heerlijke rondvaart en stap afsluitend aan wal voor een laatste culinaire verrassing, uw nagerecht in één van Alkmaar's lekkerste eethuizen!

Programma-indicatie:

11.00 uur: Varen
11.45 uur: Voorgerecht in eerste restaurant
12.45 uur: Varen
13.30 uur: Hoofdgerecht in tweede restaurant
14.15 uur: Wandeling
15.00 uur: Dessert

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 - > personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan