Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Verborgen Amsterdam rondvaart

Details over dit uitje

Ontdek Verborgen Amsterdam op een heel speciale manier, met deze rondvaart met gids van Actief Events. Kom gezellig aan boord en laat u verrassen.

U zult namelijk alle mooie plekjes, steegjes en de historie en anekdotes van Amsterdam ontdekken.

Denkt u al veel te weten over de stad? Wacht dan maar af! U komt met een speciale privé-boot op plekken waar u normaal gesproken niet komt met een reguliere rondvaartboot.

Laat u verrassen tijdens een tocht langs de smalste steegjes en onbekende plekken, waar onze enthousiaste gids honderduit verteld over interessante weetjes en historische verhalen van Amsterdam.

Onder het genot van een drankje laat u zich meeslepen naar het diepste historie van Mokum!

Om echt alle verborgen stukjes van de stad met u te delen, laten wij u ook van de boot af gaan. Het tweede gedeelte van de tour wordt namelijk te voet volbracht. De gids neemt u mee langs de oudste straten, oudste kerk en niet te vergeten het oudste beroep van de stad.

De oudste verhalen en anekdotes komen uiteraard ook voorbij. Om deze mooie, historische tour te beëindigen, sluit Actief Events deze af met een overheerlijk likeurtje.

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Privé boot
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Amsterdamse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: alles is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan