Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Varende Wijnproeverij in Amsterdam

Details over dit uitje

Tijdens de Varende Wijnproeverij van Actief Events in Amsterdam leert u de lekkerste wijnen en de stad kennen.

Wij hebben voor u een aantal flesjes ontkurkt, zodat ze even kunnen ademen. Voor uw bedrijfsfeestje of familie-uitje is dit vaararrangement een groot genot.

Het is een unieke en gezellige gelegenheid om tegen het decor van de Amsterdamse grachten te genieten van de beste wijnen.

Stap aan boord van deze feestelijke rondvaart door de Amsterdamse grachten. Uw vinoloog geeft heldere en interessante uitleg over de diverse wijnen, de herkomst ervan, de details rond het productieproces, de verschillende druivenrassen en nog vele andere anekdotes.

Tijdens de proeverij serveren we natuurlijk ook nog een paar lekkere hapjes om de wijnsmaak te neutraliseren. Proost en zwaai ook af en toe even naar al die Amsterdammers!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 6 prachtige wijnen
  • Luxe salonboot
  • Borrelhapjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan